№: 1
ID картки працівника:
77648
Найменування посади:
Доцент
Факультет/Відділення/Інститут:
Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра/Науковий підрозділ тощо:
Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв
Трудовий статус посади (основне місце роботи, суміщення, сумісництво):
Основне місце роботи
Місце основної роботи, найменування посади:
-
Фізична особа. ID:
4431887
Фізична особа. ПІБ:
Панасюк Світлана Григорівна
Фізична особа. Дата народження:
13.07.1965
Фізична особа. Громадянство:
Україна
Фізична особа. Стать:
Жіноча
Початок роботи в закладі:
10.06.1991
Дата початку стажу:
10.06.1991
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Тип:
Науково-педагогічний
Безперервний стаж:
Так
Стаж науково-педагогічної та/або наукової роботи. Повних років:
32
Відомості про підвищення кваліфікації:
"Волинська державна сільськогосподарська дослідна станціа інституту сільського господарства Західного Полісся НААН України
Свідоцтво: № від 30.11.2018 р."
Останні зміни в ЄДЕБО:
15.04.2022 15:42
Досягнення у професійній діяльності:
  • 1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

    1.Панасюк С. Г. Моделювання процесу переміщення потоків у тарілчастій ректифікаційній колоні / С. Г. Панасюк, В.А. Сай, О. В. Калахан // Сільськогосподарські машини: Зб. наук. ст. – Вип. 37 . – Луцьк, 2017. – С. 76-85.
    2. Панасюк С.Г. Дослідження руху насінини соняшника у відцентровому обрушувачі / С.Г. Панасюк, В.А. Сай, О.В. Денисюк // Сільськогосподарські машини: Зб. наук. ст. – Вип. 42. – Луцьк, 2019. – С. 71-81.
    3. Dudarev, I., Kirchuk, R., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2020). Modeling of mixing bulk materials. In: Ivanov V. et al. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing II. DSMIE 2019. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 54-64. https://doi.org/10.1007/978-3-030-22365-6_6
    4. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2020). Дослідження впливу товщини нарізування плодів та коренеплодів на площу поверхні шматочків. Сільськогосподарські машини, 44, 51-70. https://doi.org/10.36910/agromash.vi44.294 5.Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г., Тараймович, І.В. (2020). Обґрунтування технологічних параметрів об’ємного дозатора сипких матеріалів. Сільськогосподарські машини, 45, 57-71. https://doi.org/10.36910/acm.vi45.309
    6. Dudarev, I., Holiachuk, S., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2021). Modeling of the mixing process in the gravitational mixer using the theory of Markov chains. In: Tonkonogyi V. et al. (eds) Advanced Manufacturing Processes II. InterPartner 2020. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Springer, Cham, 119-128. https://doi.org/10.1007/978-3-030-68014-5_12
    7. Dudarev, I., Olkhovskyi, V., Panasyuk, S., Khomych, S. (2021). Simulation of the bulk and granular materials separation process in the scissor type gravity separator. In: Ivanov V., Pavlenko I., Liaposhchenko O., Machado J., Edl M. (eds) Advances in Design, Simulation and Manufacturing IV. DSMIE 2021. Lecture Notes in Mechanical Engineering. Volume 2: Mechanical and Chemical Engineering. Springer, Cham, 218–227. https://doi.org/10.1007/978-3-030-77823-1_22
    8. Dudarev, I., Panasyuk, S., Taraymovich, I., Say, V. (2021). Effect of fruit and vegetable blanching and compression on the loss of multilayer chips. INMATEH – Agricultural Engineering, 64(2), 247-256. https://doi.org/10.35633/inmateh-64-24 9. Панасюк, С.Г., Тараймович, І.В. (2021) Інноваційна технологія перероблення овочів та фруктів для крафтових агровиробництв.Сільськогосподарські машини, 46, 85-93.
    https://doi.org/10.36910/acm.vi46.495

  • 3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

    1. Дідух, В.Ф., Панасюк, С.Г. (2016). Основи збереження сільськогосподарської продукції: навчальний посібник. Луцьк: Вежа-Друк. 243 с.
    2. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2019). Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв: навчальний посібник. Луцьк: ІВВ Луцького НТУ. 432 с.

  • 4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

    1. Управління якістю харчових продуктів та їх стандартизація [Текст]: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк – Луцьк: Луцький НТУ, 2016. – 52 с.
    2. Технологія жирів та жирозамінників [Текст]: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк – Луцьк: Луцький НТУ, 2018. – 71 с.
    3. Технологія консервування плодів та овочів [Текст]: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк – Луцьк: Луцький НТУ, 2019. – 82 с.
    4. Кваліфікаційна робота бакалавра [Текст]: методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк, І.М. Дударєв. – Луцьк: Луцький НТУ, 2020. – 26 с.
    5. Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанного бізнесу [Текст]: методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Харчові технології та ресторанне господарство» галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. С.Г. Панасюк – Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – 42 с.

  • 8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

    Відповідальний виконавець науково-дослідної роботи № д/р 0120U101522, «Розробка технології виробництва овочево-фруктових чіпсів» (Луцький національний технічний університет).
    Рецензент фахового журналу «Сільськогосподарські машини», що видається ЛНТУ.

  • 12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

    1. Dudarev, I., Kirchuk, R., Hunko, Y., Panasyuk, S. (2019). Modeling of mixing bulk materials. In: Design, Simulation and Manufacturing: The Innovation Exchange: Book of Abstracts of the 2nd International Conference, June 11-14, 2019 / Vitalii Ivanov, Oleg Zabolotnyi, Oleksandr Liaposhchenko, Ivan Pavlenko, Oleksandr Gusak, Oleksandr Povstyanoy (Eds.). Sumy, PF «Publishing House «University Book», 64. 2. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2020). Дослідження впливу часу бланшування на адгезійні властивості багатошарових чипсів. Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 24 листопада 2020 р.: [матеріали конференції] / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь: ТДАТУ, 95–98.
    3.Панасюк, С.Г., Калахан, О.В. (2017). Контроль якості спирту на ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат». Матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Якість та безпечність товарів», 141-142. 4. Панасюк, С.Г., Полюхович, Ю.М. (2020). Аналіз контролю технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів. Студентський науковий вісник. Серія «Технічні науки», 37, 109-111.
    5. Карпюк Т.Г., Панасюк С.Г. (2021) Використання харчових волокон для виробництва продуктів функціонального призначення. Якість та безпечність товарів: [матеріали V міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 9 квітня 2021 року] / за наук. ред. д.т.н., проф. Л.І. Байдакової. – Луцьк: Луцький НТУ, 2021. – С. 114–115.
    6. Dudarev, I., Olkhovskyi, V., Panasyuk, S., Khomych, S. (2021). Simulation of the bulk and granular materials separation process in the scissor type gravity separator. In: Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange: Book of Abstracts of the 4th International Conference, Lviv, Ukraine, June 8-11, 2021 / Vitalii Ivanov, Ivan Pavlenko, Oleksandr Liaposhchenko, Oleksandr Gusak (Eds.). – Sumy: IATDI, 139.
    7. Дударєв, І.М., Панасюк, С.Г. (2021). Технологія виробництва органічних багатошарових чипсів із фруктово-овочевої сировини та насіння. Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу» в рамках V Міжнародного «Конгресу Органічна Україна 2021» Трансформуємося. Сильніші. Разом. м. Київ, 17 квітня 2021 р. / редкол.: Березовська та ін. Київ: видавництво «Органічна Україна», 66–69.

  • 14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

    ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв», Козел Леонід Миколайович (диплом 2-го ступеня, м. Харків, 2016 р.).